Síremlékeinkről

 

Megrendelőink többféle anyag, szín, és forma közül választhatnak.

A klasszikus és modern formák mellett, ügyfeleink egyedi elképzeléseit is igyekszünk megvalósítani. A modern technológiáknak, tapasztalt, kiváló forma- és kifejezési ötletekkel rendelkező kőfaragó munkatársaknak köszönhetően bármilyen igénynek meg tudunk felelni.

Különös hangsúlyt fektetünk a síremlékek egyedi és személyes kifejező erejére, hogy elhunyt szeretteinek méltó módon állíthasson emléket.

 

Milyen anyagból készüljön a síremlék?

A műkő síremlékekről érdemes tudni, hogy öntött anyaguk miatt rövidebb élettartamúak, mint a természetes kőből készült síremlékek. A műkő szerkezete porózus, könnyen magába szívja a nedvességet, könnyen megtelepednek felületén a különböző moha- és penészfélék.

Éppen ezért az általunk gyártott síremlékek kizárólag természetes tömör gránitból készülnek, mivel a gránitok különleges kopás- és fagyállóságának köszönhetően az időjárási hatások miatt nem károsodnak, fényüket hosszan megtartják.

 

Síremlék méretek

Az általunk gyártott síremlékek méretei általában standard méretűek, de minden esetben figyelembe kell venni az adott temető rendeletében meghatározott síremlék méreteket, illetve a későbbi temethetőséget.

 

Síremlék árak

A síremlékek árait több tényező is befolyásolja, mint pl. a síremlék mérete, a síremlékhez felhasznált gránit színe, a gránit vastagsága, a síremlék formai kialakítása, a felirat, egyéb motívumok, illetve az elhelyezésre kerülő kiegészítők, vázák, mécsestartó.

 

 

Bővebb információért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.